• Súťaž iBobor

          • 30. 11. 2022
          • V dňoch od 7.11. do 10.11. sa na našej škole uskutočnila online súťaž iBobor. Žiaci súťažili v štyroch kategóriách: Drobec, Bobrík, Benjamín a Kadet. Úspešní riešitelia v jednotlivých kategóriách boli: 

            Kat. Drobec -  3. ročník: Jakub Zúbek, 3.A; Michaela Bátovská, 3.A; Samuel Mikla, 3.A; Dominika Kapustová, 3.B

            Kat. Bobrík – 4. – 5. ročník: Liana Dolníková, 5.B; Christian Hlavina, 5.A; Veronika Krajčírová, 5.B; Anabela Janeková, 5.A; Markus Híveš, 5.A; Samuel Krošlák, 5.A; Pavol Oravec, 5.A

            Kat. Benjamín – 6. – 7. ročník: Marisa Silaghi, 6.A; Jana Vlčková, 7.B; Tamara Husárová, 7.B; 

            Kat. Kadet – 8. – 9. ročník: Peter Halaj, 8.A; Martin Rybánský, 9.B; Yasmine Moussa, 9.B; Tomáš Grach, 9.B; Michal Mikuláš, 9.A; Lukáš Menšík, 9.A; Mário Halmo, 8.B; Nela Peciarová, 8.B; Dorota Srnková, 9.A; Sára Halmová, 8.A; Martin Grach, 8.B

            Úspešným riešiteľom srdečne gratulujeme!

          • Školské kolo geografickej olympiády

          • 29. 11. 2022
          • 23. novembra 2022 sa uskutočnilo online školské kolo geografickej olympiády. V troch kategóriách E, F a G súťažilo u nás 29 žiakov, z nich 27 boli úspešní riešitelia.

            Výsledky v jednotlivých kategóriách:

            Kat. G - 5. ročník:
            1. miesto: Liana Dolníková, 5.B
            2. miesto: Anabela Aysun Janeková, 5.A
            3. miesto: Veronika Krajčírová, 5.B
            Ďalší úspešní riešitelia: Nikola Hučková, 5.A, Samuel Sebastián Krošlák, 5.A, Marek Paták, 5.B, Alex Beňo, 5.B.

            Kat. F - 6.-7. ročník:
            1. miesto: Liana Košíková, 7.A
            2. miesto: Ondrej Danko, 7.B
            3. miesto: Lenka Vlčková, 7.B
            Ďalší úspešní riešitelia: Tamara Husárová, 7.B, Alex Škvarenina, 7.A, Veronika Duranziová, 7.B, Eliška Hubinská, 6.B, Sebastián Halmo, 7.A, Michaela Porubänová, 7.A, Tibor Šaray, 7.B, Ema Rozenbergová, 6.B, Adam Očovský, 6.B, Ondrej Bilas, 6.A, Filip Grznár, 6.B, Andrea Martonková, 6.A.

            Kat. E - 8.-9. ročník:
            1. miesto: Adela Honzová, 9.B
            2. miesto: Veronika Mária Merašická, 9.A
            3. miesto: Mário Halmo, 8.B
            Ďalší úspešní riešitelia: Martin Grach, 8.B, Andrea Ducká, 8.B.

            Všetkým víťazom a úspešným riešiteľom srdečne blahoželáme! Prví traja víťazi z každej kategórie postupujú do okresného kola, ktoré bude v marci v Partizánskom. Prajeme im veľa úspechov a držíme palce.

          • Regionálne kolo - stolný tenis družstiev ZŠ žiakov a žiačok

          • 27. 11. 2022
          • Naša škola organizovala regionálne kolo v stolnom tenise žiakov a žiačok. Súťaž sa uskutočnila v športovej hale v Bošanoch za účasti družstiev žiačok zo ŽS J.A. Komenského 1290/1, Bánovce nad Bebravou, ZŠ Školská 492/15, Nitr. Rudno a domáceho zastúpenia ZŠ Školská 14, Bošany. Družstvá chlapcov reprezentovali žiaci zo ZŠ Energetikov 242/39, Prievidza, ŽS J.A. Komenského 1290/1, Bánovce nad Bebravou a v neposlednom rade nechýbali ani žiaci z domácej školy ZŠ Školská 14, Bošany. Tešíme sa, že družstvo dievčat aj družstvo chlapcov získalo prvé miesto a postupuje do krajského kola. Toto sa tiež uskutoční v športovej hale v Bošanoch 8. decembra 2022. Družstvo žiakov reprezentovali: Jakub Minarovič, Filip Grznár, Andrej Breče, Adam Očovský. Družstvo žiačok reprezentovali: Rusňáková Barbora, Murková Vivien, Hanusová Sára a Simona Ďurišová. Veľké poďakovanie patrí pánovi Ivanovi Gašparíkovi a vedeniu stolnotenisového klubu v Bošanoch za odbornú garanciu priebehu súťaže. Držíme palce naším skvelým žiakom, aby sa im v ďalších kolách darilo rovnako úspešne.

          • Ypsilon - slovina je hra

          • 24. 11. 2022
          • Dnes sa na našej škole uskutočnila jazyková súťaž s názvom Ypsilon - slovina je hra pre žiakov základných škôl. Jej úlohou je zábavnou formou motivovať žiakov k úspešnému riešeniu písomných testov a skúšok. Účastníci súťaže si tak vyskúšali svoje vedomosti z literárnych žánrov, slovných druhov či gramatických pravidiel. Každý test obsahoval aj texty zamerané na čítanie s porozumením. Súťaž je teda zároveň malou prípravou na testovanie, ktoré ich v budúcnosti čaká. Úlohy riešilo 10 žiakov v 3 kategóriách:
            Kategória YPSILON 5 – žiaci 5. ročníka ZŠ (Alex Beňo, Marek Paták)
            Kategória YPSILON 7 – žiaci 7. ročníka ZŠ (Jana Vlčková, Lenka Vlčková, Veronika Duranziová, Tamara Husárová)
            Kategória YPSILON 9 – žiaci 9. ročníka ZŠ (Veronika Merašická, Katarína Okelová, Dorota Srnková, Eliška Moravčíková)

            Ďakujeme všetkým za účasť a želáme im veľa úspechov! 

          • Ako sa správne učiť

          • 24. 11. 2022
          • Vážení rodičia, v tomto popandemickom období pozorujeme u žiakov zníženie zodpovedného prístupu k vzdelávaniu. Jednou z príčin slabej domácej prípravy môžu byť aj nesprávne návyky pri písaní domácich úloh a učení sa žiakov. Školská psychologička pripravila niekoľko dobrých rád pre žiakov Ako sa správne učiť. Tieto rady môžu byť aj dobrou pomôckou pre rodičov, aby sme s ich spoluprácou dokázali žiakov motivovať k lepším výkonom. 

            Nakoľko tému motivácie k vzdelávaniu a správnej techniky učenia sa považujeme za veľmi dôležitú, pripravili sme pre rodičov prednášku, ktorá bude 12.1.2023 o 15,30 v budove školy. Prednášať bude riaditeľka Mgr. et Mgr. Ivana Kováčiková a špeciálna pedagogička z CPPPaP Partizánske. Na prednášku pozývame všetkých rodičov. Z organizačných dôvodov vás prosíme, aby ste sa, v prípade záujmu, prihlásili na edupage v časti Prihlasovanie/Ankety do 9.12.2022.

          • Výtvarná súťaž EKOPOSTER 2022

          • 18. 11. 2022
          • Šesť pekných výtvarných prác bude našu školu reprezentovať v celoslovenskej výtvarnej súťaži EKOPOSTER v Trstenej. Žiaci 2. stupňa tvorili práce v skupinách a podarilo sa im zaujímavo stvárniť niekoľko veľmi aktuálnych ekologických tém. Do súťaže sme vybrali a poslali výtvarné práce, ktorých autormi sú: J. Vlčková, L. Vlčková, 7.B, O. Danko, T. Husárová, N. Kollárová, 7.B, K. Jarunková, N. Peciarová, 8.B, T. Malagyiová, L. Tsakiridou, 8.B, Y. Moussa, B. Martiniková, A. Honzová, 9.B, N. Michalíková, M. Fekiačová, 9.B. Všetkým držíme palce!

          • Pracovná ponuka - asistent/ka učiteľa

          • 18. 11. 2022
          • Príjmeme do pracovného pomeru na dobu určitú (zastupovanie dlhodobej PN) asistenta/tku učiteľa. Požiadavky - pedagogické vzdelanie, minimálne stredoškolské s maturitou. Skúsenosti v obore sú vítané. Možný nástup od 22.11.2022. Platové podmienky podľa vzdelania a praxe pedagogického zamestnanca. Žiadosť spolu so životopisom treba poslať emailom na zsbosany@zsbosany.sk alebo doručiť osobne do ZŠ Bošany do 21.11.2022 do 10,00 hod. 

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
      • Nadpis

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

        Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    • Prihlásenie

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje